Vali Cerrah okul inşaatında incelemelerde bulundu

20 Temmuz 2011 Çarşamba 10:46
Vali Cerrah okul inşaatında incelemelerde bulundu






 Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Mimar Sinan İlköğretim Okulundaki ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.

Beraberinde Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç ile ek bina inşaatını inceleyen Vali Cerrah, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Said Çalışkan'dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.Vali Cerrah, 24 derslikli binanın 2011-2012 eğitim öğretim yılında hizmete gireceğini söyledi.

Mimar Sinan İlköğretim Okulunun bulunduğu bölgede öğrenci sayısının fazla olması ve okulun derslik sayısının bu ihtiyacı karşılayamaması sebebiyle okula ek bina yapılması kararı alındığını ifade eden Vali Cerrah, Derslik eksiği olan okullarımıza ek binalar yaparak derslik sayısını artırıyor ve öğrencilerimizin kendilerine en yakın okullarda eğitim görmelerini sağlıyoruz. dedi.

Öğrencilerin en iyi koşullarda eğitim almalarının en önemli önceliklerinden biri olduğunu da kaydeden Vali Cerrah; Öğrencilerimizin okullarda aldıkları eğitim kadar okulların fiziki özellikleri de önemli. Bu nedenle binalarda; öğrencilere en rahat biçimde hareket alanı sağlayacak koridor genişliği, lavaboların öğrencilere uygun şekilde düzenlenmesi, okul bahçesindeki ağaçlandırma ve bahçedeki oyun alanları gibi tüm ayrıntılar titizlikle düşünülüyor.

Geleceğimiz olan çocuklarımız için her şeyin en iyisini yapmak ve böylece onlara en iyi eğitimi vermek için çalışıyoruz. diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.