Vali Doğan, Seydişehir'de şehit aileleri ve gazilerle buluştu

06 Kasım 2012 Salı 18:44
Vali Doğan, Seydişehir'de şehit aileleri ve gazilerle buluştu






KONYA (CİHAN)- Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Seydişehir Kaymakamlığı'nın Cumhuriyetin 89. yılı kutlamaları kapsamında verdiği yemekte şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Yemeğe katılanlara tek tek 'hoş geldiniz' diyen Vali Doğan, yemekten sonra yaptığı konuşmada bu yemeğin uzun bir süredir planlanan ancak çeşitli engellerle gerçekleştirilemeyen bir proje olduğunu söyledi. Doğan, ''Aramızda yakınlarını İstiklal Harbi'nde kaybetmiş olanlar var. Uzun süredir de güney doğuda mücadele etmeye çalıştığımız bir terör belamız var. Burada şunu hatırlamamız lazım. Biz büyük milletiz. Bu topraklarda bin yıldır varız ve binlerce yıl daha var olmaya hazırız.'' diye konuştu.

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ise ilçede, 22 şehit ailesi, 8 Kore gazisi, 49 Kıbrıs gazisi, 6 güney doğu gazisinin bulunduğunu belirterek, ''Sizler her zaman başımızın tacısınız. Bunu böyle bilmelisiniz. Ben başta Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, şehitlerimizi, vatan uğruna, ezan uğruna, toprak uğruna hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.'' dedi.

Şehit yakınları ile gaziler yemekli toplantı için Kaymakam Sonel ile katıldığı için Konya Valisi Doğan'a teşekkür etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.