Vali Erol ile Başkan Selmanoğlu´dan Elazığspor´a moral ziyareti

04 Aralık 2012 Salı 18:11
Vali Erol ile Başkan Selmanoğlu´dan Elazığspor´a moral ziyareti






ELAZIĞ (CİHAN)- Elazığ Valisi Muammer Erol ile Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Sanica Boru Elazığspor tesislerine giderek futbolculara moral verdi. Vali Erol'un ziyaretinde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şatıroğlu ile Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar´da hazır bulundu.

Sanica Boru Elazığspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Yılmaz Vural tarafından karşılanan Vali Erol ile Başkan Selmanoğlu futbolculara baklava ikram etti. Yılmaz Vural, Elazığ Valisi Muammer Erol ile Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu´nu tesislerde görmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti.

Sanica Boru Elazığspor kaptanı Sedat Yılmaz ise tüm futbolcuların büyük bir azimle mücadele ettiğini ifade ederek Vali Erol ile Başkan Selmanoğlu´na ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Her zaman Elazığspor´un yanında olduklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, açıklamasında, Sizler gayet güzel bir şekilde mücadelenizi veriyorsunuz. Elazığspor'un ligde hak ettiği yere geleceğine inanıyoruz. Hocamız sizlerin başarılı alması adına güzel bir mücadele vermekte. Kalbimiz her zaman sizlerle buna inanın. Önümüzdeki maçın galibiyetle sonuçlanacağına inanıyorum. dedi.

Elazığ Valisi Muammer Erol ise geçen hafta Kardemir Karabükspor maçı galibiyetinden dolayı futbolcuları kutlayarak başladığı açıklamasında, Geçen hafta alınan Karabük galibiyetinin sürmesini diliyor, bu hafta Mersin İdman Yurdu maçından da galip ayrılarak mücadelenizi sürdürmenizi bekliyoruz. Futbolcuların oldukça gayretli bir şekilde mücadele ettiğini biliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda talihsiz beraberlikler alındı. Ben galibiyetlerin artarak devam edeceğine inanıyorum. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.