Valilik ve belediye hizmet binası için yer tahsisi yapıldı

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:21
Valilik ve belediye hizmet binası için yer tahsisi yapıldı






YOZGAT (CİHAN)- Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, valilik ve belediye başkanlığı hizmet binası yer tahsisinin yapıldığını, 2013 yılı içerisinde yapımına başlanılacağını söyledi.

Başkan Başer, yaptığı açıklamada belediyenin mevcut hizmet binasının vatandaşlara hizmet etme noktasında yeterli gelmediğini, bu nedenle yeni bir hizmet binasına ihtiyaç duyduklarını belirtti. Başkan Başer, Yeni hizmet binası yer tahsisinde Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ, milletvekillerimiz ve İçişleri Bakan Yardımcımız Osman Güneş´in çok büyük destek ve katkıları oldu. Karayolları Şubesinin bulunduğu şu andaki mevcut 32 bin dekar alan valiliğimiz ve özel idare adına tahsis edildi. Burası için 3 milyon 300 TL ödeme yapıldı. Valilik ve belediye hizmet binalarını karşılıklı ikiz bina olarak buraya yapacağız. dedi.

Belediyenin yeni hizmet binasında olmasıyla vatandaşlara daha iyi hizmet verileceğini ifade eden Başer, şunları söyledi: Belediye hizmet binamız, Osmanlı ve Selçuklu mimari türünde estetik güzel bir bina görünümünde olacak. Şu an bununla ilgili mimari proje çalışması devam ediyor. Belediyemizin şuan ki mevcut binası yeterli gelmediğinden bazı birimleri Abide İşhanı'nda, Kent Park´ta ve farklı yerlerde hizmet veriyor. Yeni hizmet binamızın tamamlanmasıyla artık bütün birimlerimizi tek çatı altında toplayacağız. Bu sayede vatandaşımız belediyemize geldiğinde bütün işlerini aynı bina içerisinde kısa sürede görerek evlerine gidebilecekler. Hizmet binamız otopark ve çevre düzenlemesiyle şehrimize ayrı bir renk katacak. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.