Van'a şehit ateşi düştü: Saray şehidini bekliyor

Şırnak'ta güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada şehit olan askerin Van'ın Saray ilçesi nüfusuna kayıtlı Er Vadet Dolançay olduğu belirtildi.

10 Şubat 2016 Çarşamba 02:06
Van'a şehit ateşi düştü: Saray şehidini bekliyor






Van'a şehit ateşi düştü: Saray şehidini bekliyor

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada şehit olan askerin Van'ın Saray ilçesi nüfusuna kayıtlı Er Vadet Dolançay olduğu belirtildi.
Cizre İlçesi'nde güvenlik güçlerinin hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lıları etkisiz hale getirmek için sürdürdüğü operasyonlar sırasında Er Vedat Dolançay da şehit oldu. Dolançay'ın şehit olduğu haberi, İran sınırında bulunan Saray İlçesi'nde oturan ailesine bildirildi. İlçeye şehit ateşi düşerken, Er Dolançay için yarın Van'da tören düzenleneceği öğrenildi.
Son Güncelleme: 10.02.2016 02:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.