Van'da korkutan deprem : 4.6

Van Mollakasım 4.6 büyüklüğünde depremle sallandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 01.35 sıralarında meydana gelen depremin şiddeti 4.6 olarak ölçüldü.

24 Haziran 2015 Çarşamba 01:48
Van'da korkutan deprem : 4.6






Van'da deprem : 4.6

Van 4.6 büyüklüğünde depremle sallandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 01.35 sıralarında meydana gelen depremin şiddeti 4.6 olarak ölçüldü.

Mollakasım merkez üssü olan sarsıntı yerin 5 KM altında meydana geldi.  Deprem Erciş başta olmak üzere Van gölü çevresinde çok sayıda yerleşim biriminde hissedildi.

Van'da gece yarısı meydana gelen deprem Edremit, Yeşilköy, Gölyazı, Kozluca Akbulak, Karağaç çevresinde de paniğe neden oldu.


Mollakasım'daki ilk depremin hemen ardından yer yüzüne sadece 1 KM yakınlığında 3.2 büyüklüğünde artçı sarsıntı daha meydana geldi.

VAN DEPREMİ NERELERDE HİSSEDİLDİ?


Sahura hazırlanan vatandaşların korkutan deprem'in merkez üssü Mollakasım olarak açıklandı. Sarsıntının yere yakın oluşu daha fazla hissedilmesine neden oldu. Kumluca, Arısu, Dibekdüzü, Otluca, Yaylakaya, Edremit, Gevaş, Enginsu, Andaç,  Gölyazı, Kozluca, Bardakçı Derebel, Adilcevaz'da da hissedildi. Depremin hasar ve can kaybına neden olup olmadığı henüz bilinmiyor..

AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR

Son Güncelleme: 24.06.2015 01:52
Anahtar Kelimeler:
Vanda Deprem : 4.6
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vanda deprem 2015-06-24 02:08:42

çok yakından hissettik inşallah ölüm yıkım olmamıştır allah harkesi korusun