Vatandaşlar Mehmetçik için pasta börek yaptı yolladı

Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral veren mektupların ardından vatandaşlar şimdi de asker ve polise pasta börek yaparak yollamaya başladı.

02 Mayıs 2016 Pazartesi 17:22
Vatandaşlar Mehmetçik için pasta börek yaptı yolladı






Vatandaşlar Mehmetçik için pasta börek yaptı yolladı


Güneydoğu Anadolu'da görev yapan asker ve polise mektup yağmuru devam ederken vatandaşlar da güvenlik güçlerine pasta börek yollamaya başladı.

Samsun'un Atakum İlçesi'nde kadınların yaptığı pasta, börek ve dolma gibi ev yemekleri, Mardin'in Nusaybin İlçesi'ndeki güvenlik güçlerine gönderildi.

Mardin’in Nusaybin İlçesi'nde terörle mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlarda görev yapan güvenlik güçlerine moral verebilmek için Samsun’un Atakum İlçesi'ndeki Samsunspor Arena Taraftar Grubu tarafından kampanya başlatıldı. İlçede yaşayan kadınlar güvenlik güçlerine gönderilmek üzere pasta, börek dolma gibi ev yemekleri hazırladı.

Toplanan yemekler paketlenerek Arena Taraftar Grubu'na teslim edildi. Grup üyeleri kolilere konulan yemekleri Nusaybin'e gönderdi.
Kolileri yemeklerin yanı sıra Türk bayrakları, Samsunspor bayrakları, atkıları ve formaları ile doldurduklarını söyleyen Atakum Arena Taraftar Grubu Lideri Erkut Erbil, "Zorlu şartlarla hainlerle mücadele eden güvenlik güçlerimize moral desteği vermek için böyle bir kampanya başlattık. Kısa sürede çok büyük bir destek geldi. Atakumlular büyük bir duyarlılık gösterdi.

Özellikle ev hanımlarının pastalar, börekler, dolmalar yaparak getirmesi bizi duygulandırdı. Her askeri ve polisi kendi evladı gibi gören Türk anneleri, farkını bir kez daha ortaya koydu. Çocuklar mektuplar yazarak, bölgedeki güvenlik güçlerimize destek oldu" dedi.


 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.