Vize savaşları; Türkiye, ABD vatandaşlarına vizeleri askıya aldı

Son Dakika: Türkiye ABD yönetiminin Türk vatandaşlarına vize vermeyi askıya almasının ardından, anında misilleme uyguladı. Amerikan vatandaşlarına vize verme işlemi durduruldu.

08 Ekim 2017 Pazar 23:54
Vize savaşları; Türkiye, ABD vatandaşlarına vizeleri askıya aldı






Türkiye, ABD vatandaşlarına vizeleri askıya aldı

Türkiye ile ABD yönetimi arasında dün akşam saatlerinde başlayan vize krizine Ankara'nın tepkisi sert oldu. Türkiye ABD vatandaşlarına tüm konsolosluklarda ve internet ortamında vize vermeyi durdurdu.Son Dakika 

Ankara ile Washington yönetimi arasındaki kriz, vatandaşların karşılıklı seyahatlerini vurdu. ABD yönetiminin T.C. vatandaşmarına seyahat vizesi vermeyi askıya almasının ardından Türkiye'nin misillemesi gecikmedi. Türkiye de ABD vatandaşlarının vize başvurularını askıya aldı. Uygulama kapsamında sınırda bandrol vize, e-vize ve etiket vize durduruldu.

AYRINTILAR GELİYOR

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.