Yağmur suları yolları çökertti, vatandaş isyan etti

İstanbul'un bazı ilçelerini etkisi altına alan yağmur, Sarıyer'de yolları çökertti. İSKİ'nin kanalizasyon çalışması yaptığı Nuripaşa Caddesi sakinleri oluşan manzaraya isyan etti.

27 Eylül 2017 Çarşamba 23:59
Yağmur suları yolları çökertti, vatandaş isyan etti






Yağmur suları yolları çökertti, vatandaş isyan etti

İSKİ'nin yürüttüğü kanalizasyon çalışmasının bir türlü bitmediği Sarıyer Nuripaşa Caddesi'nde yol adeta yarıldı. Vatandaşlar İSKİ'nin neden olduğu yol çökmesi yüzünden zarar gördü. İstanbul'un bazı kesimlerinde etkili olan sağanak yağış Sarıyer Nuripaşa Caddesi'nin boydan boya çökmesine neden oldu. Adeta ortadan ikiye ayrılan cadde bir otomobili yutarken şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

İstanbul'da özellikle Sarıyer civarında, akşam saatlerinde oldukça şiddetli bastıran sağanak yağmur ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağmur nedeniyle, bir süredir kanalizasyon çalışması devam eden Nuripaşa Caddesi adeta ortadan ikiye ayrıldı.

VATANDAŞLAR GÜÇLÜKLE YÜRÜDÜ

Boydan boya yarılan cadde bir otomobili yutarken, caddenin kısımlarında ise belediye otobüsleri ve bir arazi aracı da mahsur kaldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Ortadan ikiye ayrılan caddede oluşan derin yarıktan akan yağmur suları caddeyi adeta dereye çevirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken, korkunç tabloyu görüp şaşkına dönen vatandaşların çökme yaşanan caddeyi ve caddenin yuttuğu otomobili görüntülemesi dikkat çekti. Vatandaşlar, oluşan yarığın çevresinden yürümeye devam etti.

"DAHA ÖNCE BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Nuri Paşa Caddesi üzerinde evi bulunan ve Atletizm Milli Takımı antrenörlerinden biri olan Bayram Pehlivan, evinin önünde oluşan ilginç tablo hakkında konuşurken, "Bu caddede oturuyorum. Yeni geldim. Gördüm, arabamı getiremedim, uzakta bir yere park ettim. Burada üç aydır çalışma var, kanal kapatılmıştı ama asfalt dökülmemişti, cadde bu hale geldi. Bir iki saat öncesine kadar bu cadde kullanılıyordu. Burada büyük bir hata var. Daha önce böyle bir şey görmedim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.