Yakılan taksinin sahibi: Olan arabaya oldu

06 Kasım 2012 Salı 18:05
Yakılan taksinin sahibi: Olan arabaya oldu






Taksim'de, ceza yazıldığı için sürücüsü tarafından yakılan taksinin sahibi, İki yıldır beraber çalışıyorduk. Bir sorun yoktu. Olan arabaya oldu. 20 bin TL gitti. dedi.

Olay saat 08.30 sıralarında Taksim Meydanı'nda meydana gelmişti. İddiaya göre 34 TFH 06 plakalı taksinin şoförü Yavuz Öztürk, sabah 06.30 sıralarında alkollü araç kullandığı gerekçesiyle 800 lira ceza yedi. Öztürk'ün ehliyetine de el kondu. Cezanın ödenmesinin ardından aracını alan Öztürk, Taksim Meydanı'nda aracını benzin döküp ateşe verdi. Yanan araç olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Gözaltına alınan Öztürk Beyoğlu Polis Merkezi'ne götürüldü. Aracın sahibi de karakola gelerek, yetkililerden bilgi aldı. Üzgün olduğunu ifade eden aracın sahibi ise, İki yıldır beraber çalışıyorduk. Bir sorun yoktu. Olan arabaya oldu. 20 bin TL'lik otomobil yandı. ifadelerini kullandı.

Taksim Meydanı civarında çalıştığı öğrenilen taksicinin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.