Yapımı tamamlanan Tatvan Stadı hizmete açıldı

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:32
Yapımı tamamlanan Tatvan Stadı hizmete açıldı






BİTLİS (CİHAN)- Bitlis´in Tatvan ilçesinde yaklaşık bir yıl önce yapımına başlanan Tatvan Stadı bitirilerek hizmete açıldı. Açılışı yapılan statta incelemelerde bulunan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, stadın Tatvan´a hayırlı olmasını diledi.

Tatvan Stadı'nın star 2 standartlarına uygun olduğunu ve Avrupa´nın soğuk ülkelerinde oynanması için uygulanan standartlarla birebir olduğunu belirten Kaymakam Erkan, Önümüzdeki bahar ayında da stadın diğer eksiklikleri tamamlanacaktır. Bundan böyle tüm etkinliklerimizi cumhuriyet caddesinden alıp statta yapacağız. dedi.

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven ise, stadın hizmete girmesiyle daha önce maçlarını Adilcevaz'da yapmak zorunda kalan Bitlis'in Bölgesel Lig'deki (BAL) temsilcisi Tatvan Gençlerbirliği Spor'un artık maçlarını ilçede yapabileceğini belirtti.

Sahanın 100 metre uzunluğunda ve 64 metre genişliğinde olduğunu dile getiren Güven, Bölgesel maçların oynanabileceği normal stat ölçüleri 90'a 45'tir. Ancak Tatvan'da yapmış olduğumuz stat kriterlerin çok çok üstündedir. Stadımızın Tatvan'a hayırlı olmasını diliyorum. dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven ve Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mazlum Koca statta incelemelerde bulundu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.