Yeni alınan ambulanslar hizmete girdi

29 Kasım 2012 Perşembe 12:50
Yeni alınan ambulanslar hizmete girdi






KAHRAMANMARAŞ (CİHAN)- Kahramanmaraş İl Özel İdaresi tarafından satın alınan tam donanımlı 3 ambulans düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kahramanmaraş Valilik binası önünde düzenlenen törene, Vali Şükrü Kocatepe, İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. Vali Şükrü Kocatepe İl Özel İdaresinin 12 'yıllık zaman zarfında acil sağlık hizmetlerine 14 ambulans aldığını belirtti. Yeni alınan tam donanımlı 3 ambulansın 390 bin lira maliyetinin olduğunu aktaran Kocatepe, Araçlar sürekli çalıştığı için kısa sürede yıpranarak değiştirilmesi gerekiyor. Sağlık Bakanlığı'nın yanı sıra, İl Özel İdaremiz de bugüne kadar Sağlık Müdürlüğü'ne 14 ambulans tahsis etti. Ben genel meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. dedi.

Geçen yıl yoğun kar yağışı nedeniyle köylerdeki hastalara ulaşma noktasında sıkıntılar yaşandığını dile getiren Kocatepe, acil sağlık hizmetlerine bu yıl kızaklı kar motoru alınarak vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti. Yapılan konuşmaların ardından Vali Kocatepe ambulansların anahtarlarını 112 acil ambulans şoförlerine teslim etti. Daha sonra sağlık teknisyenleri tarafından katılımcılara ambulansta bulunan sağlık malzemeleriyle ilgili kısa bir brifing verildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.