Yeni sevgilisiyle plan kurup eski sevgilini gasp etti

06 Kasım 2012 Salı 17:59
Yeni sevgilisiyle plan kurup eski sevgilini gasp etti






İZMİR (CİHAN)- İzmir'de genç bir kadın, yeni sevgilisiyle plan yapıp 60 yaşındaki eski sevgilisi İ.A.'ya tuzak kurdu. Eski sevgilisiyle şoför olarak çalıştığı otobüste buluşan İ.D.'nin yeni sevgilisi ve arkadaşları, İ.A.'nın ellerini ve ayaklarını bağlayarak dövdü. Yaşlı adamın telefonunu, parasını ve kredi kartlarını gasp eden dört kişi, 11 bin TL nakit çekip harcadı. Mağdur İ.A.'nın başvurusu üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri İ.D., sevgilisi T.B. ve dört kişiyi gözaltına aldı.

Olay, önceki gün Bornova ilçesi Yeşilova semtinde meydana geldi. İ.D. isimli kadın şehirlerarası otobüslerde muavin olarak çalışan eski eşi aracılığıyla tanıştığı otobüs şoförü İ.A. ile bir süre arkadaşlık yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan İ.A, İzmir'e gelip gittiğinde çalışma arkadaşının eski eşi İ.D. ile görüşüyordu. İ.D., bir süre sonra kendisine başka bir sevgili bulup eski sevgilisine aşk tuzağı kurdu. Plan yapan İ.D. ile yeni sevgilisi T.B. (21), önceki gün planlarını uygulamaya koydu. İ.A.'yı arayan İ.D, görüşmek istediğini söyledi. İ.A, İzmir'de olduğunu, otogar yakınındaki bir garajda otobüsünde dinlendiğini belirterek İ.D.'yi yanına çağırdı. İ.D. ile İ.A, bir süre otobüste oturarak sohbet etti. Lavaboya gideceğini söyleyerek aşağı inen İ.D.'nın dışarı çıkmasının hemen ardından içeri T.B. ile üç arkadaşı girdi. Otobüste İ.A.'nın ellerini ve ayaklarını bağlayan dört kişi, darp ettikleri yaşlı adamın üzerindeki 350 TL'yi, iki cep telefonunu, unutmamak için şifrelerini üzerine yazdığı kendisine, oğluna ve çalıştığı işyerine ait kredi kartlarını gasp etti. Kredi kartlarından nakit çeken ve alışveriş yapan zanlılar, yedi saat sonra geri gelip ellerini, ayaklarını çözdükleri İ.A.'yı polise gitmemesini söyleyerek tehdit edip serbest bıraktı. Polise başvuran İ.A, yaşadıklarını anlattı. Harekete geçen Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ekipleri, yaptıkları araştırmada, İ.A.'ya tuzak kurup darp ederek kredi kartlarından 11 bin TL para çekerek alışveriş yapan zanlıların kimliklerini tek tek belirledi. İ.D, sevgilisi T.B, arkadaşları E.S. (38), N.Y. (25), B.S. (23) ile A.Ö. (37) isimli kadını gözaltına aldı. Zanlıların bankalardan paraları çekerken güvenlik kameralarına da yakalandıkları belirtildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 6 zanlı sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.