Yenibosna'da karakola bombalı saldırı, polis terörist peşinde

Yenibosna 75. yıl karakolu yakınlarında patlama olduğu öğrenildi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.Çok sayıda ambulans sevk edildi.

06 Ekim 2016 Perşembe 14:17
Yenibosna'da karakola bombalı saldırı, polis terörist peşinde






İstanbul Yenibosna'da karakola bombalı saldırı

Yenibosna
75. yıl karakolu yakınlarında patlama olduğu öğrenildi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.Yenibosna 75. yıl karakolu yakınlarında patlama meydana geldi.

Katliam saldırısı bugün saat 15.50 sularında gerçekleşti. Patlamanın ardından silah sesleri yükseldi. Bölgeye çok sayıda özel harekatçı sevkedildi. Polis helikopterleri de havadan destek veriyor.
İlk bilgilere göre motosikletle olay yerine gelen kasklı ve kırmızı montlu olduğu belirtilen saldırgan, motosikleti bırakarak olay yerinden uzaklaştı.

Yenibosna 75. yıl karakolu yakınlarında patlama olduğu öğrenildi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.Çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk bilgilere göre; polis merkezi yakınında bir araçta patlama meydana geldi ve 1 kişi ağır yaralandı. Şirinevler’de bulunan 75. yıl Polis Merkezi Amirliği 8 aralık 2012’de saldırıya uğramıştı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin patlama ile ilgili yaptığı ilk açıklamada "Bahçelievler ilçesi Fatih Caddesinde bombalı motosikletin patlatılması sonucu, ilk tespitlere göre biri ağır, on vatandaşımız yaralanmıştır." ifadelerini kullandı.

Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis, çevredeki vatandaşları tahliye etti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, patlamanın hemen ardından bölgeden kaçan bir kişiyi tespit etti. Polisin elinde kask olan şüpheliyi aradığı bildirildi. 
Son Güncelleme: 07.10.2016 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.