Yıllardır söz var icraat yok

Kırklareli'nde yıllardır yapılmayan yol vatandaşları isyan noktasına getirdi. Vatandaşların son umudu Kırklareli Valisi Osman Bilgin...

08 Ocak 2019 Salı 01:07
Yıllardır söz var icraat yok






Kırklareli'nde yıllardır yapılmayan yol vatandaşları isyan noktasına getirdi. Vatandaşların son umudu Kırklareli Valisi Osman Bilgin...

Kırklareli'nin en güzide mahallelerinden biri olan Karahıdır Mahallesi'nde, vatandaşlar yıllardır hizmet bekleyen yol için yetkililerden çözüm bekliyor.

Karahıdır Mahallesi'nden İstanbul yoluna bağlantı konumunda olan Ayazma bölgesindeki yolu kullanacak araç sahipleri için adeta hendek atlama merkezine dönüşen yol, yıllardır asfalt yapılmayı bekliyor.

"ALTI ÜSTÜ 2 KM'LİK YOL"
Yıllardır söz üstüne söz verilen, sonrasında Belediye'nin karayollarına, karayollarının belediyeye top atması sonucu bir türlü çözüm üretilmeyen yolu kullanmak zorunda olan vatandaşlar; "Bugüne kadar gerek mahallemize gerekse de ilimize kuşkusuz her yetkilinin çok önemli hizmetleri olmuştur. Ancak bu konuyu senelerden beridir çözüme kavuşturmamaları bizleri üzmektedir. Altı üstü 2 km"lik bir yol. Yıllardır her gelen söz verip gitti. Bize söz veren değil, icraat üretecek yetkili lazım. Yol çukurlarla dolu. Şehir dışından gelen misafirlerimize karşıda mahçup oluyoruz. Araçlarımız sanayiden çıkamaz oldu. Bir kere yapılsa kalıcı olacak, yapan yetkilide ömürboyu hayır dua alıcak" dediler.

"VALİ BEY EL ATARSA ÇÖZÜLÜR"
Vatandaşlar; "İlimizde bugüne kadar görevde bulunmuş, gelmiş geçmiş valiler arasında en başarılı olarak şu anki valimizi görüyoruz. Kırklareli'nin, ilçe ve köylerinin sorunlarına tek tek el atarak, çözülmeyen işleri çözen ve halkla iç içe olarak, herkesi kucaklayan Vali Osman Bilgin'in bu çalışmaları bizleri son derece memnun ediyor.

Her türlü yapılacak yeni hizmetlere destek vermesi şehrin gelişmesine de ışık tutmaktadır. Ayrıca her işin yakından takipçisi olduğunu ve sonuca ulaşmasında da yerinde adımlar attığını gururla izliyoruz. Daha önceleri görevini tam anlamı ile yapmayan kurumlar bundan böyle titizlik içinde çalışarak vatandaşa güler yüzlü hizmet verilmesini sağlıyor. Sayın Valimiz bu işe de el atarsa, yıllardır dile gelen isyanımız mutlaka çözüm bulacaktır" dediler.

BİR MESAJ DA BELEDİYEYE
Öte yandan Kırklareli'nin her mahallesinde ve yeni yerleşime açılan yerlerinde belediye kadastrosunun yapıldığını ifade eden vatandaşlar: Karahıdır Mahallesi'nde bu konuda hala bir adım atılmadığını, bununla birlikte mezarlık yolunun da asfalt yapılmayı beklediğini belirtirken, düğün salonu yapımı konusunda çalışmalarında bir an evvel başlaması gerektiğini dile getirdiler.

       Haber: Kemal KAÇMAZ       

Son Güncelleme: 07.01.2019 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.