Yılmaz Vural çıkışta gazetecilere saldırdı

14 Temmuz 2011 Perşembe 18:11
Yılmaz Vural çıkışta gazetecilere saldırdı






Emniyette işlemleri tamamlanan Yılmaz Vural, sabah saatleride Beşiktaş'ta bulunan İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Sağlık kontrollerinin ardından Yılmaz Vural serbest bırakıldı.

Yaklaşık 2 sayfa ifade veren Vural'a Konyaspor-Fenerbahçe maçına ilişkin şike iddialarının sorulduğu öğrenildi. Maçdan 3 gün sonra Cemil Turan ile yaptığı telefon görüşmelerine ilişkin tapeler sorulan Vural'ın söz konusu konuşmaların maçla ilgili olmadığını, eski arkadaşı olan Turan'la zaman zaman görüştüğünü söylediği iddia edildi. Maçtan 1 gün sonra Fenerbahçe tesislerine neden gittiği sorulan Vural'ın eski bir arkadaşını ziyarete gittiğini söylediği belirtildi.

Adliye çıkışında kızgın olduğu gözlenen Vural, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Vural, sorularını tekrarlayan basın mensuplarına, "Çekilin şuradan, defolun, terbiyesiz herifler." şeklinde bağırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.