Yol göle döndü, çorba keyfini bozmadı

Şiddetli sağanak yağmurun su baskınlarına neden olmasına aldırmaya vatandaş, bir lokantanın önünde yağmur suları altında çorba keyfini bozdana sürdürdü..

18 Haziran 2019 Salı 23:23
Yol göle döndü, çorba keyfini bozmadı






Yol göle döndü, çorba keyfini bozmadı


Sağanak yavmurun etkili olduğu, su baskını haberlerinin geldiği Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bir vatandaşın yaşananlara aldırış etmeden, masasındaki çorbaya kaşık sallaması görenleri gülümsetti. Ayaklar yağmur suları altında kalan vatandaş, şaşkın bakışlar arasında ayak ayak üstüne atarak manzaranın tadını çıkarmayı tercih etti.

Yozgat'ta etkili olan sağanak yağış yolları göle çevirirken, Yerköy ilçesinde sağanak yağış sonrası ilginç bir görüntü yaşandı.

ÇORBA KEYFİNİ BOZMADI

İlçe Kaymakamlığı önünde belediye ve itfaiye ekipleri su tahliye işlemi yapıp, trafik polisleri de trafik akışını sağlamak için mücadele ederken bir vatandaş diz kapağına kadar gelen suyun içerisine masa ve sandalye koyup çorba keyfi yaptı.

Vatandaşın çileyi keyfe dönüştürmesi bir başka vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Vatandaşın göle dönen yol ortasında çorba keyfini diğer vatandaşlar meraklı gözlerle izlediler.

Polis ekiplerinin gelmesiyle esnaf tarafından masa ve sandalyenin kaldırılmasıyla çorba keyfi sona erdi. 

Son Güncelleme: 19.06.2019 00:27
Anahtar Kelimeler:
YağmurYozgatYerköy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.