Yolcu otobüsüyle sigara sevkıyatına polis engeli

06 Aralık 2012 Perşembe 13:05
Yolcu otobüsüyle sigara sevkıyatına polis engeli






BURSA (CİHAN)- Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde düzenlenen operasyonda bir yolcu otobüsünün arka koltuklarının altı ile merdiven altlarına zulalanmış halde 4 bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildi. Otobüs şoförü ve muavini gözaltına alındı.

Doğu illerinden Bursa'ya kaçak sigara getirileceği yönündeki ihbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, Bursa Otobüs Terminali'ne operasyon düzenledi. Bir yolcu otobüsünün arka beşli koltuk ve merdiven altlarına gizlenmiş halde 4 bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Polis ekipleri, otobüsün şoförü M.N.K. ve muaivin R.Y.'yi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kaçak sigaraya karşı denetimlerin daha da arttırılacağını bildirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.