Yozgat AK Parti: Büyükkışla Belediye Başkanı ile ilişkimizi 1 yıl önce kestik

03 Aralık 2012 Pazartesi 16:35
Yozgat AK Parti: Büyükkışla Belediye Başkanı ile ilişkimizi 1 yıl önce kestik






YOZGAT (CİHAN)- AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, ulusal bir gazetede yer alan AK Partili Çandır ilçesi Büyükkışla Belde Belediye Başkanı Hanifi Kayıkçı´nın kadın çalışanlarından birini taciz etmekle suçlandığı haberle AK Parti'ye karalama kampanyası düzenlediğini kaydetti. Açıkgöz, ismi geçen belediye başkanıyla AK Parti'nin ilişkisinin geçen yıl kesildiğine dikkati çekti.

Basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, şöyle konuştu: Söz konusu gazete de; muhalefet belediyelerinin başkanları baskınla görevden alınırken, AK Parti'li Başkan 4 yıl hapis cezası aldı ama hala koltuğunda' başlıklı haber gerçeği yansıtmıyor. Bu haberle partimize adeta çamur atılarak bu zamana kadar olduğu gibi iftira mahiyetindeki bu haberle de partimizi yıpratma kampanyasına devam ediliyor. Basına yansıyan bu konu İl Başkanlığımıza intikal ettiği andan itibaren adı geçen Büyükkışla Belde belediye Başkanıyla ilgili olarak yasal işlem başlatılmış olup, İlçe Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla İl Disiplin Kuruluna sevk edilmiş ve AK Parti Yozgat İl Disiplin Kurulumuzun 21.03.2011 tarih ve 03 sayılı kararı ile Hanifi Kayıkcı'nın ihracına karar verilmiştir. Ayrıca adı geçen Belde Belediye Başkanı Hanifi Kayıkcı 21.02.2011 tarihinde İl Başkanlığımıza vermiş olduğu dilekçesi ile de partimiz üyeliğinden istifa etmiştir.

Yapılan işlemlere istinaden Hanifi Kayıkcı´nın üyeliğinin de Çandır ilçe yönetim kurulu kararına istinaden silindiğini söyleyen Başkan Açıkgöz, Basına yansıyan haberde geçtiği gibi herhangi bir şekilde AK Parti'li Belediye Başkanının korunması söz konusu olmadığı gibi aksine bir an önce yasal işlem yapılarak AK Parti ile ilişiği kesilmiştir. Bu olay dahi, partimizin, milletimizin hassas değerlerine ters düşen, vicdanını sızlatan herhangi bir davranışın arkasında olmadığının ve olmayacağının açık, net bir göstergesidir. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.