Yozgat Özel Ergin Koleji bahçesi halkın hizmetine açılıyor

13 Temmuz 2011 Çarşamba 21:10
Yozgat Özel Ergin Koleji bahçesi halkın hizmetine açılıyor






Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, kolej bahçesinin 15 bin metrekarelik bir alana sahip olduğunu belirterek, "Kolej bahçemizde bir halı saha, voleybol ve basketbol sahaları, çocuk parkı ve tören alanımız bulunmaktadır. Bahçemizin yaklaşık 5 bin metrekaresi kullanılmıyordu. Bu yıl kullanılmayan alanı da bahçemize dahil ettik. Bu alana yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri ayrıca yeşil alanlar oluşturup kamelyalar yerleştirerek halkımızın hizmetine açarak bütün vatandaşlarımızın burada spor yaparak faydalanmalarını istiyoruz." dedi.

Özel Ergin Koleji'nin bulunduğu bölgede çok hızlı bir yapılaşma olduğu ve bin 500'ün üzerinde yeni konut inşa edildiğini ifade eden Acar şöyle konuştu: "Bölgede belediyenin yaptırdığı Çapanoğlu Kentpark var ama bizim bahçemiz de bu bölgeye ayrı bir nefes aldırmış olacak. Vatandaşlarımız okul saatleri dışında yürüyüş parkurundan yeşil alan ve parkımızdan yararlanacak. Ayrıca bu alanda küçük bir de hayvanat bahçesi olacak. Çevre düzenlemesinde bize destek olan Yozgat Belediye Başkanımız Yusuf Başer'e çok teşekkür ediyorum."

Eğitim öğretimin daha kapsamlı yapılabilmesi için fiziki alanların çok önemli olduğunun altını çizen Acar, "Kolejimizin geçen yıl ek binasını tamamlayarak hizmete açmıştık. Ek binamızda, spor salonu, idari birimler ve yemekhanemiz ve 300 kişilik bir konferans salonumuz bulunmaktadır. Zaman zaman konferans salonumuzda halka açık olarak çeşitli etkinlikler düzenliyoruz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.