Yüksekova'da kalleş saldırı; Asker eşi ile 9 aylık bebeği can verdi

Hakkari Yüksekova'da PKK'lı caniler tarafından kurulan kalleş tuzak bir anne Nurcan Karakaya ile 9 aylık bebeğinin ölümüne neden oldu. Bombalı saldırının ardından askeri birlikler bölgede geniş çaplı arama başlattı,.

31 Temmuz 2018 Salı 22:35
Yüksekova'da kalleş saldırı; Asker eşi ile 9 aylık bebeği can verdi






Yüksekova'da kalleş saldırı; Asker eşi ile 9 aylık bebeği can verdi


Bebek katilleri bu kez Yüksekova Büyükçiftlik Beldesi Susak Deresi yakınlarında ortaya çıktı. Kalleş saldırıda 9 aylık bir bebek ve annesi can verdi. Vahşi saldırıda şehit düşen Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği 
Mustafa Bedirhan Karakaya'nın cenazesi yarın düzenlenecek olan törenin ardından memleketi Sivas'a uğurlanacak. 


PKK'lı teröristler, bebek katili ünvanını, dünyada hiç bir terör örgütüne bırakmaya niyetli değil. Hakkari'nin Yüksekov a ilçesi yakınlarında sivil araç içine bir asker eşi ile 9 aylık bebeği, teröristlerin bombalı saldırısında can verdi..

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Büyükçiftilk Beldesi Susak Deresi mevkiinde sivil araçla askeri personelin eşinin geçişi sırasında PKK’lıların önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti. Askerin eşi ve patlamada ağır yaralanan 9 aylık bebeği ise hayatlarını kaybetti


Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Büyükçiftilk Beldesi Susak Deresi mevkiinde sivil araçla askeri personelin eşinin geçişi sırasında PKK’lıların önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti.

Saldırıda askerin eşi ve 9 aylık bebeği hayatını kaybetti.

Son Güncelleme: 31.07.2018 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.