Yüreğir belediyesi köy yollarını da asfaltlıyor

29 Kasım 2012 Perşembe 14:59
Yüreğir belediyesi köy yollarını da asfaltlıyor






ADANA (CİHAN)- Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçeye bağlı köylerin yollarını yaptıklarını söyledi.
Bu güne kadar Yüreğir'e bağlı Eğriağaç, İsmaliye, Yukarı Çiçekli, Çotlu, Ağzıbüyük, Düzce, Danişment, Şıhmurat, Sağdıçlı, Akdam, Kayarlı, Kütüklü, Esenler, Herekli, Misis Yakapınar, Geçitli, Havraniye, Abdioğlu Cumhuriyet ve Özler mahalleleri, Büyükkapılı, Camili, Akarca, Dedepınarı köylerinde yol çalışması tamamlandı. Paşaköy ve Yalnızca'da ise çalışmalar devam ediyor. Yol çalışması yapılan köylerde mezarlıklar da temizleniyor.

Yüreğir de bu güne kadar 20 yılda yapılamayan asfalt çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çelikcan, '' Bu güne kadar sokaklarına asfalt dökülmedik mahalle şehirle ve birbirleriyle bağlantı yolları asfaltlanmadık köy bırakmadık. Göreve geldiğimizden bu yana 3,5 yılda 2 milyon metrekare asfalt, 500 bin metrekare kilitli parke ve 620 bin metrekare sathi kaplama yaptık. Köylerimizde ve şehir merkezindeki sokaklarımızda asfalt çalışmalarımız son hızla devam ediyor.'' dedi.

Yüreğir de bütün mahallelere girildiğini ilçe merkezinde 6 bin sokak bulunduğunu ve şu ana kadar 3 bin 500 sokakta yol çalışması yapıldığını belirten Başkan Çelikcan '2014 yılına kadar girilmedik sokak bırakmayacaklarını belirten Başkan Çelikcan birçok mahallenin ve köylerin yol sorununun bitirildiğini belirtti.

Yapılan yol hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve ekibine teşekkür ettiler. Vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda;' 'Hiç kimsenin bir şey demesine gerek kalmadan köy yollarımızı çukurdan ve çamurdan kurtaran başkanımız Sayın Çelikcan'dan Allah razı olsun. Kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulduk. Mezarlıklarımız da bu arada pırıl pırıl oldu. Uzun yıllardan bu yana alamadığımız yol, temizlik ve asfalt hizmetlerini bu dönem alıyoruz. Kendilerine, ekibine ve çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyoruz.' dediler.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.