YURTKUR'dan öğrencilere eğitim programı

06 Aralık 2012 Perşembe 16:12
YURTKUR'dan öğrencilere eğitim programı






BİTLİS (CİHAN)- Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Bitlis´in Tatvan Yurt Müdürlüğü, 2012 - 2013 öğretim döneminin ilk eğitim programını gerçekleştirdi.

Yurt Müdürlüğü'nün kafeteryasında düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Yurt Müdürü Necmettin Gündoğan, kurum olarak 2011 - 2012 öğretim döneminde 'Liderlik Okulu' başlığı altında, 08 Mart 2012 tarihinde 'Etkin İletişim ve Beden Dili7, 24 Mart 2012 tarihinde 'Liderlik, Başarı ve Motivasyon', 11 Nisan 2012 tarihinde ise 'Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme' konulu kişisel eğitim programlarını, ayrıca 09 Mayıs 2012 tarihinde ise 'Kariyer Günleri' eğitim programlarını düzenlediklerini söyledi.

'Liderlik Okulu' başlığı altında 2012 - 2013 öğretim döneminin ilk eğitim programı 'Zaman Yönetimi ve Ders Çalışma Teknikleri' konulu eğitim programı olduğunu belirten Gündoğan, Eğitim programlarının amacı, yurtlarımızda barınan geleceğimizin teminatı yarınlarımızın büyükleri ve idarecileri olacak yüksek öğrenim gençliğine motivasyonu yüksek, zamanı iyi yöneten, özgüveni artmış, başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal gelişimi güçlü bireyler olarak gelişimlerine katkı sağlamaktır. dedi.

Programa eğitimci olarak Muş Alparslan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yard. Doç. Dr. Nadir Çomak katıldı. Nadir Çomak, zamanı etkin kullanma, zaman planlanması, ders çalışmada motivasyonun önemi, etkili ders çalışma yolları, etkin dinleme, sınava hazırlanma, ders çalışmayı etkileyen faktörler ve yanlış çalışma teknikleri konularında öğrencilere açıklayıcı bilgiler verdi.

Programa, Yurt Müdür Yardımcısı Şahabettin Kılıç, kurum çalışanları ve öğrenciler katılım gösterdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.