Zehir tacirleri, uyuşturucuları metruk binada saklıyormuş

06 Aralık 2012 Perşembe 16:07
Zehir tacirleri, uyuşturucuları metruk binada saklıyormuş






DİYARBAKIR (CİHAN)- Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri, `torbacı´ diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik olarak operasyon düzenledi. Metruk bir binaya polisler tarafından düzenlenen operasyonda 137 gram plaka esrar maddesi, 60 adet ectasty hap, 247 gram kubar esrar maddesi ve 17 gram toz esrar maddesi ele geçirildiği öğrenildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlar Büro Amirliği, `torbacı´ diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik olarak operasyon için düğmeye bastı. Fiziki ve istihbari bilgiler sonucunda zehir tacirlerinin uyuşturucu maddeleri metruk bir binaya sakladığını tespit etti.

Emniyet güçleri binada yaptıkları aramada, 63 adet mühür tabir edilen 137,24 gram plaka esrar maddesi, 60 adet uyuşturucu içerikli ectasty hap, 16 adet fişek halinde daralı 247 gram kubar esrar maddesi, 7 adet fişek halinde daralı 17,60 gram toz esrar maddesi ele geçirdi.

Gerçekleştirilen operasyon kapsamında 1 şüpheli şahsın yakalandığı öğrenildi. Zanlının sevk edildiği adli mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. Olaya karışan ve yakalanan şahıs ile birlikte hareket eden 1 şüphelinin yakalanması yönünde çalışmalar devam ettiği kaydedildi.

Diğer taraftan söz konusu zehir tacirlerinin uyuşturucuları gençlere sattığı, hedef kitlesinin bu gençler olduğu da belirtildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.