Zekeriya Öz, Erivan'dan Almanya'ya geçti

Hakkındaki yakalama kararından 12 saat önce yurtdışına çıkan eski savcı Zekeriya Öz'ün, Erivan'dan Almanya'ya geçtiği iddia ediliyor..

14 Ağustos 2015 Cuma 10:54
Zekeriya Öz, Erivan'dan Almanya'ya geçti






Zekeriya Öz, Erivan'dan Almanya'ya geçti

Türkiye'nin bir dönemine damgasını vuran, Ergenekon Davası'nda yüzlerce subay ve çok sayıda gazeteciyi Silivri Cezaevi'ne tıkan firari savcı Gürcistan-Ermenistan rotasını kullanarak Almanya'ya geçtiği iddia ediliyor.
Hakkındaki yakalama kararından 12 saat önce yurtdışına çıkan eski savcı Zekeriya Öz'ün, Erivan'dan Almanya'ya geçtiği iddia ediliyor.

Ergenekon ve 17-25 Aralık soruşturmalarının savcıları Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın haklarında yakalama kararı çıkmadan 12 saat önce Gürcistan'a oradan da Ermenistan'a gittiklerinin ortaya çıkmasının ardından dün de güzergaha Almanya eklendi.

ERMENİSTAN ÜZERİNDEN ALMANYA'YA GEÇTİ

Zekeriya Öz'ün salı akşamı Erivan'dan uçakla Almanya'ya gittiği fakat başka bir ülkeye devam edip etmediği konusunda bilgi alınamadı
Son Güncelleme: 14.08.2015 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.