Zihinsel engellilere eğitim verildi

06 Aralık 2012 Perşembe 16:07
Zihinsel engellilere eğitim verildi






NEVŞEHİR (CİHAN)- Nevşehir Zihinsel Engelliler Derneği´nin verdiği sosyal girişimcilik ve sosyal işletme kurma eğitimi tamamlandı.

Eğitimler, Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi´nden Yrd. Doç. Dr. Ahmet Turgut ve İlya Eğitim ve Danışmanlık Şirketi'nden Şükrüye Güçlü tarafından verildi. Dernek üyeleri ve yöneticilerinin katıldığı eğitimde 'girişimciler için kaynak oluşturma yöntemi, sosyal girişimciler için işletme yönetimi, proje kavramı, fizibilite hazırlama, iş planı hazırlama, e-ticaret' gibi konular ele alındı.

Nevşehir Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Filiz Sayın, eğitim seminerinde samimi bir ortam hazırladıklarını belirtti, eğitimin son derece faydalı olduğunu kaydetti. Seminer sonrasında katılımcılara sertifika verildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.