Zirve Radyo Bedirhan Gökçe'nin katılımıyla açıldı

27 Aralık 2012 Perşembe 10:57
Zirve Radyo Bedirhan Gökçe'nin katılımıyla açıldı






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama radyosu 'Zirve Radyo', ünlü radyocu, şair ve yorumcu Bedirhan Gökçe´nin katılımı ile açıldı.

Açılış nedeniyle düzenlenen törende Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa ve Bedirhan Gökçe birer konuşma yaptı. Rektör Adnan Kısa konuşmasında 25 Aralık Gaziantep´in kurtuluşunun 91. yıldönümüne tesadüf eden Zirve Radyo´nun açılışının Zirve Üniversitesi çok büyük bir önem arz ettiğine değindi. Rektör Kısa, İletişim Fakültesi öğrencilerimiz bir radyonun sıfırdan nasıl kurulduğunu görme fırsatı elde ettiler. Radyonun kurulmasında emeği geçen tüm akademik kadrosuna, öğrencilerine ve idari personeline çok teşekkür ederim. Zirve Radyo´nun Zirve Üniversitesi´nin sesini Tüm dünyaya duyuracak bir radyo olmasını temenni ediyorum. dedi.

Bedirhan Gökçe, Zirve Radyo´nun, öğrenciler açısından çok büyük bir şans ve imkan olduğunu dile getirirken şunları kaydetti: Zirve Üniversitesi öğrencileri olarak çok şanslısınız. İletişim fakültesi bünyesinde bulunan Zirve Radyo´yu küçümsemeyin. Artık günümüzde ulusal radyo, yerel radyo ve üniversite radyosu gibi kavramlar yok. Her radyo ulusaldır. Bu yüzden radyonuza dört elle sarılın. Güzel işler yapmak için çaba gösterin. diye konuştu.

Bedirhan Gökçe, Zirve Üniversitesi´nin öğrencilerine verdiği değeri bu radyo ile daha iyi anladığını ve Zirve Üniversitesi adına yakışır bir üniversite olduğunu, Zirve´de olan bir üniversite olduğunu belirtti. Açılışın ardından Zirve Radyo´dan Gaziantep´e ve tüm Türkiye´ye seslenen Bedirhan Gökçe, Rektör Kısa´nın istek şarkısına da yer verdi.

Zirve Radyo, Bedirhan Gökçe eşliğinde Kral Radyo ile ortak yayın yaparak ilk yayınını gerçekleştirdi.








CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aysu 2015-04-17 14:56:01

Merhaba Gökçe hanım.Sizi buldum.sizleri çok özledim .Dogani çok özledim.Ben Aysu Turkmenistanly.Sizleri çok seviyorum.Hoşçakal .