1 Gün Önce Hırsızlık Yaptığı İşyerinin Önünden Geçince Yakalandı

Tolga YANIK/KONYA, () - KONYA'da bir gün önce girdikleri dönerciden 100 TL çalan şüphelilerden 19 yaşındaki M.B., aynı işyerinin önünden geçtiği sırada işyeri sahibi tarafından fark edilip yakalandı. Polise teslim edilen M.B.'nin...

29 Ekim 2014 Çarşamba 11:56
1 Gün Önce Hırsızlık Yaptığı İşyerinin Önünden Geçince Yakalandı






Tolga YANIK/KONYA, () - KONYA'da bir gün önce girdikleri dönerciden 100 TL çalan şüphelilerden 19 yaşındaki M.B., aynı işyerinin önünden geçtiği sırada işyeri sahibi tarafından fark edilip yakalandı. Polise teslim edilen M.B.'nin suç kaydının bulunmadığı belirtildi.
Olay, geçen pazartesi günü akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi'nde bulunan İlhan Başböger'e ait dönercide meydana geldi. İş bitimi bulaşıklarını yıkamak için mutfağa giden Başböger, döndüğünde yazar kasanın içinde bulunan 100 TL'nin olmadığını fark ederek durumu polise bildirdi. gelen polis dönercinin yanında bulunan işyerinin güvenlik kameralarını incelerken şüphelilerin iki kişi olduğunu belirledi. İlhan Böşböger, dün akşam saatlerinde işyerini kapattığı sırada işyerinin önünde geçen şüpheli M.B.'yi izlediği güvenlik kameraları görüntüleri ve kıyafetlerinden tanıması üzerine yakaladı. Ardından da çağırdığı polis ekiplerine teslim etti. Gözaltına alınan ve sağlık kontrolünden geçirilen M.B.'nin  poliste suç kaydının bulunmadığı öğrenildi. Polis diğer şüpheli T.K.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.