120 saatlik gözaltı cinayetin sırrını çözemedi (2)

EV ARKADAŞLARI TUTUKLANDI  Lüleburgaz İlçesi’ndeki evinde boynundan bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Kırklareli Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Ramazan Fırat cinayetiyle ilgili ev arkadaşları 21 yaşındaki Can...

05 Mart 2015 Perşembe 22:00
120 saatlik gözaltı cinayetin sırrını çözemedi (2)






EV ARKADAŞLARI TUTUKLANDI 
Lüleburgaz İlçesi’ndeki evinde boynundan bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Kırklareli Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Ramazan Fırat cinayetiyle ilgili ev arkadaşları 21 yaşındaki Can Tavut, 19 yaşındaki Halil Çetin ve 21 yaşındaki Mustafa Karakuş, çıkarıldıkları mahkemece ‘kasten adam öldürmek’ iddiasıyla tutuklandı.
Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenci olan şüpheliler savcılık sorgularında bir süre önce yurttan ayrılarak beraber Gündoğu Mahallesi’nde ev kiraladıklarını söyledi. Geçen cumartesi gecesi kendi aralarında para toplayıp bakkaldan kola almak için kura çektiklerini anlatan Can Tavut, Halil Çetin ve Mustafa Karakuş, kuradan Ramazan Fırat’ın çıkmasına rağmen bakkala gitmediğini söyledi. Halil Çetin’in bakkala giderek kola ve yiyecek aldığını anlatan üniversite öğrencileri gece yarısından sonra herkesin uyuduğunu ve pazar öğle saatlerinde Ramazan Fırat’ı ölü bulduklarını tekrar ederek cinayet iddialarını kabul etmedi.
Adliyeden geniş güvenlik önlemleriyle çıkarılan üniversite öğrencileri Kapalı Cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.