2 ev, 2 samanlık ve 1 buğday ambarı yangında kül oldu

Suat PALA/VEZİRKÖPRÜ (Samsun), ()– SAMSUN'un Vezirköprü İlçesi'nde çıkan yangında 2 ev, 2 samanlık ve 1 buğday ambarı kullanılamaz hale geldi. Yangın Vezirköprü İlçesi Alanşeyhi Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre henüz...

27 Ağustos 2015 Perşembe 20:05
2 ev, 2 samanlık ve 1 buğday ambarı yangında kül oldu






Suat PALA/VEZİRKÖPRÜ (Samsun), ()– SAMSUN'un Vezirköprü İlçesi'nde çıkan yangında 2 ev, 2 samanlık ve 1 buğday ambarı kullanılamaz hale geldi.
Yangın Vezirköprü İlçesi Alanşeyhi Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre henüz belirlenemeyen bir nedenle buğday ambarında çıkan yangın, çevresinde bulunan 2 eve ve samanlığa sıçradı. Köylüler olayı hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelip yangına müdahale eden itfaiye ve Orman İşletmesi ekiplerine köylüler de yardım etti. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucunda yangın kontrol altına alınırken, Hüseyin Çelep'e ait 2 katlı ev, Ömer Çelep'in sahibi olduğu 1 ev, 2 samanlık, 1 buğday ambarı ve traktöre ait römork kullanılamaz hale geldi. Yangında 7 ton saman ve 10 ton da buğday kül oldu. Yangın esnasında kaybolan 10 yaşındaki Hafize Şekerci, jandarma ve köylüler tarafından köy dışında bulundu. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.