2'si Yabancı Uyruklu 4 Kişilik Gasp Ve Tecavüz Çetesi Çökertildi

ANKARA, () - ANKARA'da girdikleri iki işyerinde ziynet eşyalarını ve telefonlarını gasp edip, kadınlara da tecavüz ettiği iddia edilen 2'si yabancı uyruklu 4 kişilik çete çökertildi. Yakalanan zanlılar çıkarıldıkları mahkemece...

22 Ekim 2014 Çarşamba 19:42
2'si Yabancı Uyruklu 4 Kişilik Gasp Ve Tecavüz Çetesi Çökertildi






ANKARA, () - ANKARA'da girdikleri iki işyerinde ziynet eşyalarını ve telefonlarını gasp edip, kadınlara da tecavüz ettiği iddia edilen 2'si yabancı uyruklu 4 kişilik çete çökertildi. Yakalanan zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
MÜŞTERİ OLARAK GİRDİLER
18 Ekim Cumartesi günü akşam saatlerinde 4 kişi Çankaya ilçesi Toros Sokak'ta bulunan bir güzellik salonuna müşteri olarak girdi. Şüpheliler burada bir çalışanı bıçakla yaralayıp, çalışan bir kadına da tecavüz girişiminde bulundu. Şüpheliler işyerinde bulunan çok sayıda telefon, dizüstü bilgisayarı alarak olay yerinden kaçtı. 

KADINLARA GASP VE TECAVÜZ
Aynı kişiler, olaydan yaklaşık 4 saat sonra yine Çankaya'da bulunan ve günlük kiraya verilen bir adrese giderek içeride bulunan kişileri ellerindeki tabancalarla etkisiz hale getirdi. Silahlı gaspçılar, içerde bulunan 3 kadının cep telefonu, ziynet eşyası ve paraları aldıkları öğrenildi. Gaspçıların tecavüz ettikleri 3 kadını kaçırıp otomobille boş bir fabrikaya götürerek tecavüz edip kaçtıkları bildirildi.
4 ZANLIDAN İKİSİ YABANCI UYRUKLU
Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri 2 olaydan sonra geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, her iki olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen Suriye vatandaşı N.U., Gürcistan vatandaşı G.B. ve Türk vatandaşları B.B. ve M.A. olayda kullanmış oldukları kurusıkı tabanca ve bıçaklar ile birlikte olaydan yaklaşık 5 saat sonra yakaladı. Polisin, şahısların kullandıkları araçta ve kaldıkları yerde yaptıkları aramada, işyerlerinden aldıkları dizüstü bilgisayar, çok sayıda cep telefonu, ziynet eşyası, para ve bir havalı tüfek ele geçirdi. Yakalanan 4 kişinin Cumhuriyet Başsavcılığının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.