3 ilde şok baskın; 39 terörist öldürüldü

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda Hakkari, Şırnak ve Tunceli'de etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 39'a yükseldi.

02 Kasım 2017 Perşembe 18:35
3 ilde şok baskın; 39 terörist öldürüldü






3 ilde şok baskın; 39 terörist öldürüldü

Şırnak'tan gelen acı haberin ardından 3 ayrı ilde düzenlenen operasyonlarda öldürülen terörist sayısı 39'a yükseldi. İçişleri Bakanlığı, Hakkari, Tunceli ve Şırnak'taki operasyonlarda 39 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında sabah saatlerinde çıkan çatışmada 8 güvenlik görevlisi şehit olmuş, devam eden operasyonlarda 19 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgütüne yönelik Nazımiye ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda bir grup terörist ile sıcak temas sağlandığı anımsatıldı.

Çıkan çatışmada 8'i ölü, biri sağ olmak üzere 9 teröristin etkisiz hale getirildiği hatırlatılan açıklamada, operasyonda 6 kalaşnikof tüfek ile bir M-16 piyade tüfeği, biksi ve kanas olarak bilinen keskin nişancı tüfeği ile çok sayıda yaşamsal malzemenin ele geçirildiği kaydedildi. Açıklamada, kentte terörist unsurların bulunup etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.