3.5 milyon İngiliz beklerken, ilk gelenler gasp edildi

Turizmin kalbi Bodrum'da sezon hazırlıkları sürerken 2 ingiliz turistin gasp edildiği ortaya çıktı. Tornavidalı gaspçılar yakalandı.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 15:21
3.5 milyon İngiliz beklerken, ilk gelenler gasp edildi






3.5 milyon ingiliz beklerken, ilk gelenler gasp edildi

Türkiye bu yıl turizm hedefini büyüttü, Bakanlık 50 milyon turist hedefi ilan etti, İngiliz konsolosluğu en az 3.5 milyon İngiliz'in tatil için Türkiye geleceğini açıkladı, bugün Bodrum'a gelen ilk İngiliz turistlerden ikisi gasp edildi. Sezonu gaspçı dehşeti ile açan Bodrumlu turizmciler şimdilik sessiz.


İngiliz turistlere Bodrum'da büyük şok! Sokak ortasında kapkaççılara direnen turistlere tornavida göstererek tehdit eden şahıslar daha sonra gözden kayboldu. Şahısların A.K. ve N.E.E olduğunu tespit eden ekipler daha sonra kapkaççıların kaldıkları evlere baskın düzenledi. Yapılan aramalarda İngiliz turistlerden birinin çantası bulundu...

Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelen 2 İngiliz turist yolda yürürken kapkaça uğradı. Turistlerin şikayeti üzerine operasyon başlatan ekipler 200’e yakın güvenlik kamerası izleyerek zanlıları kıskıvrak yakaladı.

Gümbet Barlar sokağı'nda eğlendikten sonra oteline dönen İngiliz turistlerin kapkaççılar tarafından çantaları çalındı. Sokak ortasında kapkaççılara direnen turistlere tornavida göstererek tehdit eden şahıslar daha sonra gözden kayboldu. Turistler Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şahıslardan şikayetçi oldu. Konuyu araştıran Asayiş büro ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından yaklaşık 200 güvenlik kamerası izledi. Şahısların A.K. ve N.E.E olduğunu tespit eden ekipler daha sonra kapkaççıların kaldıkları evlere baskın düzenledi. Yapılan aramalarda İngiliz turistlerden birinin çantası bulundu.

Son Güncelleme: 09.05.2018 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.