40 saniyede zinciri kırıp bisikleti çalan hırsızlar aranıyor

ADANA'da 45 yaşındaki Şakir Kapcak, oğlu 14 yaşındaki Mustafa Kapcak'ın karne hediyesi olan bisikletini apartmanın önünden 40 saniyede çalan hırsızların yakalanmasını istedi. Merkez Çukurova İlçesi'nin Huzurevleri Mahallesi'ndeki Gerçekyuva...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 13:56
40 saniyede zinciri kırıp bisikleti çalan hırsızlar aranıyor






ADANA'da 45 yaşındaki Şakir Kapcak, oğlu 14 yaşındaki Mustafa Kapcak'ın karne hediyesi olan bisikletini apartmanın önünden 40 saniyede çalan hırsızların yakalanmasını istedi.
Merkez Çukurova İlçesi'nin Huzurevleri Mahallesi'ndeki Gerçekyuva sitesinde oturan Şakir Kapcak, ortaokulu bitiren oğlu Mustafa Kapcak'a 30 Haziran'da karne hediyesi olarak bisiklet aldı. Apartmanda park yeri olmadığı için Kapcak, bir süre gezdiği bisikletini giriş merdivenlerinin korkuluklarına kilitledi. Siteye gelen 20-25 yaşlarındaki 2 şüpheli apartman girişine zincirlenen bisikleti çaldı. Hırsızlık anı da sitenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Hırsızlar, 40 saniyede çaldıkları bisikleti alıp, hiç bir şey olmamış gibi abartmandan çıkıp gitti.
Hırsızlığın fark edilmesi üzerine baba Şakir Kapcak, polise suç duyurusunda bulundu. Oğlunun bir gün kullandığı bisikletin bulunmasını isteyen Şakir Kapcak, "Çevre apartmanlarda benzer hırsızlık olayları yaşandığını duydum. Oğlum çok istediği ve sevdiği bisikletine bir gün bine bildi. Bir an önce hırsızların yakalanarak bisikletin bulunmasını istiyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.