5 aracı kundaklayan şüpheli tutuklandı

GAZİANTEP’te, park halindeki 2 otomobil, bir cip, bir kamyonet ve 1 minibüsü kundakladığı iddiasıyla gözaltına alınan H.İ.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, merkez...

30 Mart 2015 Pazartesi 13:39
5 aracı kundaklayan şüpheli tutuklandı






GAZİANTEP’te, park halindeki 2 otomobil, bir cip, bir kamyonet ve 1 minibüsü kundakladığı iddiasıyla gözaltına alınan H.İ.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, merkez Şahinbey İlçesi'ne bağlı Şahveli, Kavaklık ve Kolejtepe mahallelerinde geçen cumartesi gecesi 2 otomobil, bir cip, bir kamyonet ve bir minibüsün kundaklanmasını ardından harekete geçti. Birbirine yakın noktalarda kundaklanan araçları ve bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olayın şüphelisinin H.İ.D. olduğunu tespit etti. Adresi belirlenen şüpheli H.İ.D. polis tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulaması tamamlanan H.İ.D., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.