5'inci kat balkonundan düşen liseli Esra öldü (2)

TOPRAĞA VERİLDİ Ordu'nun Fatsa ilçesinde balkondan düşerek hayatını kaybeden 15 yaşındaki Esra Karuç, için bugün cenaze töreni düzenlendi. Cenaze evinin önünde alınan helalliğin ardından  Karuç'un cenazesi Irmakyanı...

25 Nisan 2015 Cumartesi 19:45
5'inci kat balkonundan düşen liseli Esra öldü (2)






TOPRAĞA VERİLDİ
Ordu'nun Fatsa ilçesinde balkondan düşerek hayatını kaybeden 15 yaşındaki Esra Karuç, için bugün cenaze töreni düzenlendi. Cenaze evinin önünde alınan helalliğin ardından  Karuç'un cenazesi Irmakyanı Camii'ne getirildi. Burada kılınan ikindi namazının ardından Esra Karuç, Salihli Mahalle Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreni sırasında baba Muhammet Karuç güçlüklü ayakta durdu. Cenaze törenine Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, öğretmenleri, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.