7 bin lira alacağı için öldürmüş

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da 66 yaşındaki İbrahim Kurnaz'ın katil zanlısı olarak gözaltına alınan 64 yaşındaki Kemal İ.'nin cinayeti 7 bin lira alacağı yüzünden işlediği ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından...

03 Mart 2015 Salı 15:51
7 bin lira alacağı için öldürmüş






Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da 66 yaşındaki İbrahim Kurnaz'ın katil zanlısı olarak gözaltına alınan 64 yaşındaki Kemal İ.'nin cinayeti 7 bin lira alacağı yüzünden işlediği ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.
Olay dün akşam Samsun'un İlkadım İlçesi Rasathane Mahallesi Ağabali Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre polisi arayan bir kişi, 55 SY 668 plakalı minibüsün sürücüsünün direksiyon başında hareketsiz yattığını ihbar etti. İhbarın ardından olay yerine gelen polis, isminin İbrahim Kurnaz olduğu belirlenen ve bir hastanenin kantinini çalıştıran sürücünün iki kurşunla öldürüldüğünü tespit etti. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Kemal İ., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren Kemal İ., "İbrahim Kurnaz'ı tanırım. Ben kendisine 2010 yılında 7 bin lira borç para verdim. Paramı istediğimde sürekli beni oyalıyordu. Bazen telefonlarıma da çıkmıyordu. Olay günü Sinop'tan Samsun'a geldim ve kendisini buldum. Öğle saatlerinde buluşup piknik yapıp alkol aldık. Minibüsü park ettiği yere geldiğimizde paramı istedim, ancak bana küfür etti. Ben de tabancamla vurdum" dedi. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.