795 Ecstasy Hapla Yakalandı, 'içiciyim' Dedi

SAMSUN'da polisin evinde yaptığı aramada 795 ecstasy hap ele geçirilen 28 yaşındaki Cafer B., uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Cafer B., hapları satmak için değil kullanmak için...

07 Kasım 2014 Cuma 14:17
795 Ecstasy Hapla Yakalandı, 'içiciyim' Dedi






795 Ecstasy Hapla Yakalandı, 'içiciyim' Dedi

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da polisin evinde yaptığı aramada 795 ecstasy hap ele geçirilen 28 yaşındaki Cafer B., uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Cafer B., hapları satmak için değil kullanmak için aldığını söyledi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, iddiaya göre Atakum İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde oturan Cafger B.'nin uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Polis, Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle şüphelinin evine baskın yaptı. Evde yapılan aramada bir poşet içinde 795 ecstasy hap, 27 tabanca mermisi ve 4 Kalaşnikof mermisi ele geçirip şüpheliyi gözaltına aldı. Hapları satmak için değil kullanmak için aldığını söyleyen Cafer B., sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.