90 Yaşındaki Kadın İntihar Etti

SAKARYA'nın Akyazı ilçesinde oğlu cinayetten 25 yıl hapse çarptırılan 90 yaşındaki Fadime Kalyoncu, kendisini iple asarak yaşamını son verdi. Olay dün akşam saatlerinde Altındere Osmanağa Mahallesi'nde meydana geldi. Tek başına yaşayan...

25 Ekim 2014 Cumartesi 15:06
90 Yaşındaki Kadın İntihar Etti






SAKARYA'nın Akyazı ilçesinde oğlu cinayetten 25 yıl hapse çarptırılan 90 yaşındaki Fadime Kalyoncu, kendisini iple asarak yaşamını son verdi.
Olay dün akşam saatlerinde Altındere Osmanağa Mahallesi'nde meydana geldi. Tek başına yaşayan Fadime Kalyoncu komşuları tarafından ahırda iple asılı olarak bulundu. Kalyoncu'nun öldüğü belirlenirken, cenazesi İstanbul Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi.
Fadime Kalyoncu'nun oğlu Abbas Kalyolcu'nun üç yıl önce bir tartışma sonrası cinayet işlediği ve geçtiğimiz günlerde 25 yıl hapse çarptırıldığı öğrenildi. Yakınları yaşlı kadının bu duruma çok üzüldüğünü bu yüzden intihar etmiş olabileceğini söyledi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.