Abla, sevgilisiyle kaçan kız kardeşini üzerine benzin döküp yaktı (3)

'KAPIYI KİLİTLEMİŞ' Ablası tarafından yakılan Ayşe Ersöz'ün annesi Fatma Ersöz, olay sırasında kendisinin diğer odada olduğunu söyledi. Anne Ersöz, "Kaçan kızımı 'Barışalım' diye çağırdı. Biz öteki odadaydık, o ikisi...

09 Mart 2015 Pazartesi 19:03
Abla, sevgilisiyle kaçan kız kardeşini üzerine benzin döküp yaktı (3)






'KAPIYI KİLİTLEMİŞ'
Ablası tarafından yakılan Ayşe Ersöz'ün annesi Fatma Ersöz, olay sırasında kendisinin diğer odada olduğunu söyledi. Anne Ersöz, "Kaçan kızımı 'Barışalım' diye çağırdı. Biz öteki odadaydık, o ikisi aynı odadaydı. 'Gel seni ağabeyinle konuşturacağım' dedi. O arada kapıyı da kilitlemiş. Ateşi görünce haberim oldu evde bulunanlar da müdahale etti. İçerde ne oldu bilmiyorum" dedi.
Olay anında evde olan Elif K.'nın eşinin amcasının oğlu Mehmet Ali K. ise Ayşe Ersöz'ün kaçmasına ablası Elif K.'nın sinirlendiğini söyledi. Elif K.'nın dün kendisini arayarak kardeşini affettiğini söylediğini ifade eden Mehmet Ali K., olay anını şöyle anlattı:
"Evde beraber konuşmaya başladık. Elif o ara odadan çıktı az sonra geri geldi kız kardeşine, 'Askerdeki kardeşin Zafer'le konuşur musun telefonda' dedi. O da 'Konuşurum abla' dedi. Çıktılar biz içerde sohbetimize devam ediyorduk. Sonradan bir patlama gibi bir ses duydum. Hemen dışarı fırladık, zaten evin içinde yaklaşık 15 kişi vardı. O arada yatak odasının kapısı açıldı alev çıktı. Hortumla su sıktılar. Ondan sonra Elif de dışarıdaydı, yaralanmıştı. Elif yanıma gelip 'Mehmet Ali beni koru' dedi. Ne olduğunu sorduğumda 'Orada benzin bidonu vardı, sigarayı oraya koymuşum yanlışlıkla, o patladı' dedi. Ayşe Ersöz çok yanmış, kömüre dönmüş bir hali vardı."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.