Adana'da esrarengiz olay, iki kadına öldüresiye dayak

Kadına yönelik şiddet Adana'da farklı bir boyut kazandı. İddiaya göre iki kadın bir araca silah zoruyla bindirilerek kaçırıldı öldüresiye şiddete maruz bırakıldı.

02 Mayıs 2019 Perşembe 07:20
Adana'da esrarengiz olay, iki kadına öldüresiye dayak






Adana'da esrarengiz olay, iki kadına öldüresiye dayak



Kimliği belirsiz bir kişi silah zoruyla aracına bindirdiği iki kadına saldırdı. Adana'da, meydana gelen olayda kimliği belirsiz bir kişi, otomobiline aldığı Gülcan G.'yi öldüresiye dövüp, arkadaşı Çağla G.'yi tabancayla yaralayarak kaçtı

Olay, gece saatlerinde Merkez Seyhan ilçesi Mıdık Mahallesi Şehit Asteğmen Kemal Yüzgeç Bulvarı'nda meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi, iddiaya göre otomobiline aldığı Gülcan G.'yi dövüp, arkadaşı Çağla G.'yi de darbettikten sonra tabanca ile yaraladı.


Durumu fark eden çevredekiler, durumu polise bildirdi. DHA'nın haberine göre; olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Çağla G. ile Gülcan G.'yi Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayı gerçekleştiren şüphelinin ise yakalanması için çalışma başlatıldı. 


 

Anahtar Kelimeler:
Adana
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.