Adana'da bombalı katliamı MİT önledi

Suriye uyruklu teröristlerin polis karakoluna yönelik bombalı katliam girişimi MİT'in son dakika uyarısıyla önlendi.

25 Kasım 2015 Çarşamba 02:52
Adana'da bombalı katliamı MİT önledi






Adana'da bombalı katliamı MİT önledi

Suriye uyruklu teröristlerin polis karakoluna yönelik bombalı katliam girişimi MİT'in son dakika uyarısıyla önlendi. Adana’daki Denizli Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi'nin önüne 3 terörist tarafından bırakılan bomba yüklü araç imha edildi. Eylemi günler öncesinden MİT'in haber vermesi olası bir faciayı önledi.

ADANA Seyhan’da dün saat 05.30 sıralarında Denizli Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi'nin önüne gelen 34 GU 8848 plakalı otomobilin sürücüsü, aracı bırakıp kaçmak istedi. Bu sırada aracın şoförünü yakalamak için harekete geçen polislere teröristler otomatik silahlarla ateş açtı. Aracın şoförü çapraz ateş sırasında kaçarken, polislerle teröristler arasında kısa süreli çatışma çıktı. 3 terörist kaçarken bomba imha uzmanları, bagajında 2 mutfak tüpünden oluşan düzeneği gereken önlemleri aldıktan sonra kontrollü olarak patlattı.

Sinyal kesici yerleştirildi

Eylemle ilgili MİT'in günler öncesinden uyarıda bulunduğu bunun üzerine bombanın uzaktan kumanda ile patlatılma ihtimaline karşı karakola sinyal kesici yerleştirildiği ortaya çıktı.

2 SURİYELİ ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Güvenlik güçleri Polis Merkezi'ne 100 metre mesafedeki bir eve operasyon düzenledi. 2 katlı müstakil evde oturan Suriye uyruklu 2 kişi gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, bomba yapımında kullanıldığı tahmin edilen malzemeler ile kalaşnikof marka uzun namlulu silah ve mermiler ele geçirildi.
Son Güncelleme: 25.11.2015 02:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.