Adana'da Minibüste başından vurularak öldürüldü

Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da minibüsle alkol dağıtımı yapan 32 yaşındaki Mustafa Bozkurt, başından tabancayla vurularak öldürüldü. Çalıştığı işyerinde minibüsle birahanelere alkol dağıtan Mustafa Bozkurt, dün akşam saatlerinde...

27 Mayıs 2015 Çarşamba 17:37
Adana'da Minibüste başından vurularak öldürüldü






Adana'da Minibüste başından vurularak öldürüldü

Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da minibüsle alkol dağıtımı yapan 32 yaşındaki Mustafa Bozkurt, başından tabancayla vurularak öldürüldü.
Çalıştığı işyerinde minibüsle birahanelere alkol dağıtan Mustafa Bozkurt, dün akşam saatlerinde Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'ne gitmek için Adana'dan ayrıldı. 2 çocuk babası Bozkurt'un bir daha geri dönmemesi üzerine hayatından endişe eden aile, polisten yardım istedi. Yapılan ilk araştırmalarda Bozkurt'un Kadirli'ye gitmediği belirlenirken, çalıştığı iş yerinin yetkilileri de sabah saatlerinde GPS takılı olan minibüsü Kozan İlçesi'ne bağlı Gaziköy Mahallesi'nde olduğunu saptadı. Bilgi üzerine bölgeye giden jandarma, park halindeki minibüste Mustafa Bozkurt'un cesediyle karşılaştı.
Yapılan ilk incelemede başından tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlenen Bozkurt'un cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.