Adana'da sabaha karşı dev operasyon, 850 polis katıldı

Adana'da sabaha karşı dev operasyon, 850 polis katıldı

31 Ekim 2014 Cuma 09:47
Adana'da sabaha karşı dev operasyon, 850 polis katıldı






Adana'da sabaha karşı dev operasyon, 850 polis katıldı

Adana'da son dönemde artan uyuşturucu ihbarlarının ardından narkotik Timler harekete geçti. Terörle mücadele ekiplerinin de destek verdiği operasyona 850 polis katıldı. Sabaha karşı başlayan operasyona havadan helikopterler eşlik etti.
Seyhan İlçesinde önceden belirlenen 21 adrese eş zamanlı olarak, 850 polisin katılımıyla şafak vakti operasyon düzenledi. Kent merkezinde polis ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.
 
Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat ekipleri, sabah saatlerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik helikopter destekli eş zamanlı operasyon düzenledi.
 
Ekipler, TOMA ve zırhlı araçlarında katıldığı operasyonda, daha önceden yapılan çalışmalar ve teknik takipler kapsamında belirledikleri 21 ayrı adreste dedektör köpekler yardımıyla arama yaptı.
 
Arama ve kontrollerde 2 tüfek, 50 fişek ile 120 kilogram esrar ve 200 bin tane gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Son Güncelleme: 31.10.2014 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.