Adana'da taciz cinayeti

Fatih KARAÇALI/ ADANA, () - ADANA'da 29 yaşındaki Yılmaz Tilmensağır, yeğenine sözlü tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü 52 yaşındaki İlhami Yılmaz'ı bıçaklayarak öldürdü. Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nin PTT Evleri Mahallesi...

04 Mart 2015 Çarşamba 13:42
Adana'da taciz cinayeti






Fatih KARAÇALI/ ADANA, () - ADANA'da 29 yaşındaki Yılmaz Tilmensağır, yeğenine sözlü tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü 52 yaşındaki İlhami Yılmaz'ı bıçaklayarak öldürdü.
Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nin PTT Evleri Mahallesi 75'inci Yıl Bulvarı üzerinde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, beyaz eşya mağazası sahibi İlhami Yılmaz sabah alış verişe gelen bir kadına sözlü tacizde bulundu. Mağazadan çıkan genç kadın, eve dönüp durumu akrabalarına anlattı. İddialar üzerine öfkelenen dayısı Yılmaz Tilmensağır, yanına aldığı 2 yeğeni ile birlikte Yılmaz'ın mağazasına baskın yaptı. Bıçak ve sopalarla mağazayı dağıtan saldırganlar, İlhami Yılmaz ile 2 yeğenini yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan İlhami Yılmaz doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
Cinayet Bürosu ekipleri, olaya karıştığı belirlenen ve adları açıklanmayan 2 kişiyi gözaltına aldı. İlhami Yılmaz'ı bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Yılmaz Tilmensağır'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.