Adıyaman'da 800 polisle gece denetimi

ADIYAMAN'da 800 polisin katılımıyla yapılan gece denetiminde 48 işyeri ve durdurulan 103 araçta arama yapıldı. Üst araması yapılarak kimlik kontrolünden geçirilen 1732 kişiden 2'si gözaltına alındı, ruhsatsız 5 işyerine de idari işlem...

29 Ağustos 2015 Cumartesi 01:20
Adıyaman'da 800 polisle gece denetimi






ADIYAMAN'da 800 polisin katılımıyla yapılan gece denetiminde 48 işyeri ve durdurulan 103 araçta arama yapıldı. Üst araması yapılarak kimlik kontrolünden geçirilen 1732 kişiden 2'si gözaltına alındı, ruhsatsız 5 işyerine de idari işlem yapıldı.
Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner’in yönetiminde merkez ve ilçelerinde toplam 800 polis ile gece geç saatlerde denetim yapıldı. Kentteki park, bahçe, kahve, internet kafeler, terk edilmiş binalar, eğlence merkezleri, kentin giriş ve çıkışları ile oluşturulan denetim noktalarında durdurulan araçlar arandı. Yapılan denetimlerde 48 işyeri ile 103 araçta arama yapıldı, 1723 kişi ise kimlik kontrolünden geçirildi. Denetim kapsamında 1 şüphelinin üst aramasında 10 gram esrar ele geçirilirken, aranması olan 2 kişi de gözaltına alındı. Denetimde ayrıca 2 araca toplam 3 bin 750 lira para cezası uygulandı, 5 iş yerine idari işlem yapıldı.
Adıyaman’da denetimlere ara vermeden devam edildiğini belirten Emniyet Müdürü Fikret Salmener, huzur ortamını sağlamak adına birinci denetimlerimizde olumlu sonuçlar aldık bundan sonraki denetimlerin aralıksız süreceğini söyledi. Salmaner, şunları söyledi:
"Denetimlerimiz devam edecek. Şok uygulamalarla şehrin değişik noktalarında ekiplerimiz denetimlerini yapıyorlar. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız uygulamada ruhsatsız silah ve aranan şahıslar yakaladık. Yaklaşık bin kişi ile ilgili kimlik kontrolü yapmıştık. 8 ilçemizde 800’e yakın polisimizle bütün umumi açık yerlerde bu uygulamayı yapacağız. Ben olumlu sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Adıyaman halkı şunu bilsin biz huzuru devamı için 24 saat ayaktayız. Bu uygulamalarla değil günün her saatinde haftanın her gününde emniyet müdürlüğü olarak halkımızın hizmetindeyiz."
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.