Adıyaman'da çadır kentte yangın

ADIYAMAN’da, Suriyeli sığınmacıların barındığı çardır kentte elektrik akımından çıktığı sanılan yangında bir yaralanan olmazken bir çadır kullanılmaz hale geldi. Adıyaman-Şanlıurfa karayolunun 35’inci kilometresinde...

04 Mart 2015 Çarşamba 22:30
Adıyaman'da çadır kentte yangın






ADIYAMAN’da, Suriyeli sığınmacıların barındığı çardır kentte elektrik akımından çıktığı sanılan yangında bir yaralanan olmazken bir çadır kullanılmaz hale geldi.
Adıyaman-Şanlıurfa karayolunun 35’inci kilometresinde bulunan Suriyeli sığınmacıların barındığı çadır kentin B mahallesindeki çadırlarından birinde alevler çıktığını görenler, görevlilere bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülen çadır kullanılamaz hale gelirken, olayda yaralanan olmadı. Suriyeli aile ise başka bir çadıra yerleştirildi. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.