Adıyaman'da Kayıp Yakınları Oturma Eylemi Yaptı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da, kayıp kişilerin yakınları basın açıklamasının ardından oturma eylemi yaptı. Demokrasi Parkı’nda öğle saatlerinde kayıp yakınlarının fotoğraflarını taşıyan kalabalık, çocuklarının...

25 Ekim 2014 Cumartesi 16:10
Adıyaman'da Kayıp Yakınları Oturma Eylemi Yaptı






Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da, kayıp kişilerin yakınları basın açıklamasının ardından oturma eylemi yaptı.
Demokrasi Parkı’nda öğle saatlerinde kayıp yakınlarının fotoğraflarını taşıyan kalabalık, çocuklarının bulunması için basın açıklaması yaptı.
Grup adına basın açıklamasını okuyan Kamer Yıldırım, "Bu ülkede demokratikleşmeyi telaffuz edemiyoruz. Bu gerçekten acı, bu hakikatlerin ortaya çıkması için her cumartesi İstanbul Galatasaray’da ellerinde evlatların fotoğrafları yüreklerinde evlatlarının acısıyla adalet arayışında olan Cumartesi annelerinin adalet arayışı 500’üncü haftadır devam etmektedir. Cezasızlık politikasına son verilerek insanlık suçları ve bu suçların failleri görünür kılınmalıdır" dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından toplanan grupta bulunanlar, kaybettikleri yakınlarının fotoğrafları ile 10 dakika oturma eylemi yapıp dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.