Adıyaman’da otomobil panzere çarptı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da, otomobil sollamak istediği polis panzerine çarptı. Kimsenin yaralanmadığı kazada otomobil ve panzerde hasar oluştu. Kaza, bugün öğleden sonra Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Altınşehir Mahallesi'ne...

08 Mart 2015 Pazar 17:11
Adıyaman’da otomobil panzere çarptı






Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da, otomobil sollamak istediği polis panzerine çarptı. Kimsenin yaralanmadığı kazada otomobil ve panzerde hasar oluştu.
Kaza, bugün öğleden sonra Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Altınşehir Mahallesi'ne giden Yasin Bölükbaş yönetimindeki 02 HZ 465 plakalı otomobil, sollama yapmak isterken polis memuru Mustafa A. yönetimindeki panzere çarptı. Kimsenin yaralanmadığı kaza sonrası Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner olay yerine gelerek bilgi aldı. Hasar oluşan otomobil çekiciyle olay yerinden kaldırılırken, panzer ise Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.