Ağabey Korkusuyla Evden Kaçan Ziya Bulundu

GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi’nde sigara içtiğini öğrenen ağabeyinin askerden dönecek olmasının korkusuyla geçen cuma günü evden kaçan 12 yaşındaki Z.U.Ş., Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’nde arkadaşının evinde bulundu....

03 Kasım 2014 Pazartesi 16:20
Ağabey Korkusuyla Evden Kaçan Ziya Bulundu






GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi’nde sigara içtiğini öğrenen ağabeyinin askerden dönecek olmasının korkusuyla geçen cuma günü evden kaçan 12 yaşındaki Z.U.Ş., Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’nde arkadaşının evinde bulundu.
Değirmencik Mahallesi'nde oturan, Şehit İsmet Kayar Ortaokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Z.U.Ş., sigara içtiğini öğrenen ve birkaç gün sonra askerden dönecek ağabeyinden korktuğu için geçen cuma okula gittikten sonra bir daha eve dönmedi. Kayıp başvurusunda bulunulan Z.'nin annesi Saniye Şimşek, dün gözyaşı dökerek gazetecilerden oğlunun bulunması için yardım istedi. Kaybolduğu ile ilgili yapılan haberler üzerine kimliği belirsiz bir kişi, ailesini telefonla arayarak Z.U.’nun Hatay’ın Kırıkhan’da İlçesi’nde olduğunu söyledi.
Bunun üzerine Ziya Umut’un amcaları, Kırıkhan’a giderek Ziya Umut’u yanında kaldığı arkadaşının evinden alıp Gaziantep’in İslahiye İlçesi’ndeki evine getirdi.
Oğluna sarılarak sevinç gözyaşları döken anne Saniye Şimşek, "3 gün bakmadığımız taş altı kalmadı. Gazetecilerin haber yapmasının ardından telefonlarımız çalmaya başladı. Çok mutluyum, oğlum bir daha gitmeyecek, beni üzmeyecek. Önce Allah’ın yardımı, sonra gazetecilerin haberi üzerine oğluma kavuştum. Yaşadığım mutluluğu tüm kayıp yaşayan anneler de yaşasın" dedi.
Z.U.Ş. ise "Annemi çok özledim. Mutluyum söylenecek bir şey yok. Daha önce burada otururken Kırıkhan'a taşınan arkadaşımın yanına tek başıma gittim, okumak istiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.